Національна безпека перетворилася на безпеку Банкової — експерт

«Причина негараздів в нашій країні – це влада, яка сама створює хаос навколо», — заявив під час роботи конференції «Україна напередодні п’ятої президентської кампанії» політичний експерт та координатор руху «Русские за УПА» Віктор Циганов.

На його думку, сучасна українська влада підпадає під визначення «політична мафія», тобто органи влади функціонують з єдиною метою – реалізувати власні цілі. Як переконує Віктор Циганов, у досягненні своїх політичних інтересів «політичні мафіозі» часто використовують злочинні методи.

«Часто спостерігається використання насилля для реалізації своїх цілей, — розповідає Віктор Циганов, — «Політична мафія» має чітку ієрархічну «вертикаль» та прагне до отримання максимально можливих прибутків».

Сучасна українська політика, на переконання Циганова перетворилася на ще один різновид бізнесу, що призводить до руйнування національної безпеки на користь Банкової.

«Зараз ми можемо спостерігати руйнацію національної безпеки на користь безпеки однієї структури – безпеки Банкової», — резюмував Віктор Циганов.

Руслан Райтер

old_editor, 15.07.2009 15:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини