Фольцваген — емоції драйву

Хай там як, а автомобілі завжди користуються попитом з кризою чи без. В час, коли автосалони масово закриваються на автомобільний ринок міста та області «вривається» офіційний дилер найбільшого виробника машин в Європі Фольцваген. Вчора відбулось офіційне відкриття дилерського центру Фольцваген «Алекс – ІФ» у Івано-Франківську.

Як відомо, у 2008 році два автомобільні гіганти Порше та Фольцваген оголосили про об’єднання. Обидва концерни є легендами німецького автопрому. В результаті угоди з’явилась єдина компанія, яка об’єднює десять автобрендів, серед яких, окрім Порше та Фольцваген, Ауді, Шкода, Сіат, Ламборджіні, Бентлі та Бугатті.

На відкритті були присутні представники компанії Порше Україна.

«Надзвичайно задоволені співпрацею з «Алекс – ІФ», — говорить Йожеф Граф, Порше лізинг, — Який і в тяжкі часи радо надає свої послуги. «Алекс – ІФ» пропонує автомобілі високої якості, а також широкий спектр послуг, як дійсно офіційний дилер».

Загальна сума інвестицій у автоцентр понад 2 мільйони доларів, а кількість створених робочих місць — близько сорока.

«Сорок робочих місць для Франківська є немалою, — говорить директор «Алекс – ІФ» в Івано-Франківську Андрій Семанів, — Кваліфікаційний склад працівників проходив стажування за кордоном. Обслуговування клієнтів виходить на високий рівень і гасло «клієнт завжди правий» є законом центру».

За словами Андрія Семаніва, будівництво центру почалось ще до кризи, і запевняє, що теперішня фінансово-економічна ситуація не стане на заваді активної роботи центру, та як наслідок, надходження прибутків.

«Ми не мали права зупинятись. Ми пообіцяли своїм клієнтам і дотримали слова», — говорить Андрій Семанів.

У сферу наданих послуг центру входять технічне обслуговування, ремонт та доставка оригінальних запчастин до марок Фольцваген, а також надання кредиту у банку «Фольцбанк» та страхування. Крім того, придбати авто зможе не лише мешканець Франківська та області, а також і мешканці інших міст.

«Концептуально новий підхід, якісне обслуговування будь-якого нашого дилера. Наша ціль — створити більшу сітку офіційних дилерів в Україні. Економічні показники показали, що у бренду Фольцваген є чимало прихильників не лише у світі, а й в Україні. Лише минулого року у Івано-Франківській області було продано 4 проценти від загального продажу автомобілів. Ми продовжуватимемо тримати першість на ринку» — говорить Олександр Скляренко, представник Порше Україна.

Крім офіційної частини відкриття, організатори влаштували справжнє шоу для гостей, модератором якого був відомий шоумен та автогонщик команди Racing Team Ukraine Олексій Мочанов.

Учасників дійства розважали неперевершений танцювальний колектив «Vertical Limit», фіналісти талант-шоу «Україна має таланти», а також команда Василя Врістюка — найсильніших людей планети, які продемонстрували дійсно фантастичні силові трюки. Гості зазначили, що дійство такого масштабу рідко відбувається у Івано-Франківську.

Таким собі подарунком для майбутніх клієнтів «Алекс – ІФ» стали три нові марки з ряду моделей Фольцваген: спортивний Spiracco, представницький Passat та класика жанру -автомобіль «усіх часів та народів» — Golf.

Сучасний дизайн, красиві та гармонійні лінії та багата тенічна характеристика не залишать байдужим найвибагливішого водія. Олексій Мочанов зазначив, що Фольцваген обирають люди, які прагнуть в першу чергу надійності, а вже потім «гострих відчуттів», на далеко не надійних українських трасах.

«Насправді, немає такої машини, яка була би створена спеціально для наших доріг, грубо кажучи, таких взагалі не існує, хіба на танку пересуватись. Проте якщо правильно підібрати авто та час-від-часу заїжджати на станцію технічного обслуговування чотириколесний друг прослужить довго. В плані надійності Фольцваген один із лідерів на сучасному ринку, правда, і про нього треба дбати. Тут слід відзначити, що в «Алекс – ІФ» пропонують технічне обслуговування на найвищому рівні», — говорить Олексій Мочанов.

old_editor, 13.06.2009 17:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини