DJUICE розшукує талановитих музикантів

Стартував конкурс молодих виконавців «DJUICE MUSIC DRIVE 2009 Дебют». Показати свій талант і стати зіркою шоу-бізнесу може будь-який незалежний музикант чи гурт. Фіналісти конкурсу вирушать у концертний тур по всій Україні, а на переможця очікує головний приз – продюсерський контракт із «Соні М’юзік Ентертейнмент».

Узяти участь у конкурсі просто – достатньо лише завантажити власну пісню у своєму виконанні на веб-сторінку конкурсу http://dmd.djuice.com.ua. Заявки приймаються до 15 липня 2009 року включно.

На конкурсі «DJUICE MUSIC DRIVE 2009 Дебют» переможців обиратимуть користувачі DJUICE, «Київстар» і професійне журі у складі представників міжнародних та українських лейблів, діячів шоу-бізу. Відкрите голосування триватиме до 15 липня. Оцінити кожний трек можна за 5-бальною шкалою на wap- чи веб-сторінці конкурсу (тільки для зареєстрованих користувачів порталу) або за допомогою SMS з унікальним номером трека на номер 7070.

Голосування визначить рейтинг топ-виконавців, які отримали найбільшу кількість голосів і високих оцінок. 50 кращих виконавців проходять до півфіналу. Вони будуть запрошені до Києва на live прослуховування. Професійне журі обере десятку фіналістів, які вирушать у всеукраїнський тур. З цього моменту вони змагатимуться за головний приз – продюсерський контракт із «Соні М’юзик Ентертейнмент».

Із 19 по 30 серпня відбудеться тур фестивалю «DJUICE MUSIC DRIVE 2009» 20-ма містами України, де фіналісти «DJUICE MUSIC DRIVE 2009 Дебют» виступатимуть на одній сцені із українськими зірками – гуртами «ТІК» та «ТНМК».

Підсумком конкурсу та фестивального туру стане фінальний open-air концерт DMD 2009. Він відбудеться 5 вересня на Контрактовій площі у Києві за участю фіналістів «DJUICE MUSIC DRIVE 2009 Дебют» та гуртів «ТІК», «ТНМК» і «Друга ріка».

Саме під час цього концерту буде визначено головного переможця «DJUICE MUSIC DRIVE 2009 Дебют»: за результатами голосування на wap- і веб-сторінках конкурсу та за допомогою інтерактивного SMS голосування.

old_editor, 12.06.2009 17:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини