БЮТ вимагає звільнення Олександра Дерев’янка

Депутати мотивують своє рішення тим, що заступник голови Олександр Дерев’янко не виконував свої обов’язки. Олександр Дерев’янко належить до лав БЮТ і заява про його звільнення від своїх же однопартійців розсмішила інших депутатів. Депутати від фракції БЮТ не лише вимагають звільнення свого колеги, а ще й пропонують свого кандидата на його місце.

«Вони не мають права подавати свого кандидата, — говорить Богдан Чупірчук, депутат від фракції УНП в міській раді, — Один їхній представник уже провалив свою роботу».

На що депутат від фракції БЮТ Ярослав Блаженко відповів, що Дерев’янко не завалив свою роботу, а лише не виконував свої обов’язки.

Ярослав Бачкур депутат від блоку Юлії Тимошенко, пояснює рішення звільнити Олександра Дерев’янка політичним ходом і каже, що йому абсолютно байдуже до думок з цього приводу інших депутатів.

«Ми прийняли таке рішення у зв’язку з тим, що Віктор Анушкевичус постійно нам наголошував: якщо ви маєте якісь зауваження до роботи керівника комунальних підприємств, я покладу цьому край. Це насамперед політичне рішення, бо Олександр Дерев’янко не виконував своїх і партійних обов’язків», — сказав Ярослав Бачкур.

За його словами, вони допустили помилку, «адже всі ми люди і живемо в громадянському суспільстві», а знайти відповідальних людей сьогодні дуже важко.



«Ми вважали, що Дерев’янко принесе користь громаді. Він, маючи колосальні можливості та вплив на життя міста, нічого не добився, а до того ж це авторитет партії. Так, політичні партії борються за посади, але надзвичайно відповідально делегують своїх осіб»
, — каже Ярослав Бачкур.

Протягом року, зазначає Ярослав Бачкур, Олександру Дерев’янку робили зауваження, підказували, допомагали, але ситуація дійшла до краю. Наразі невідомо чи залишиться заступник міського голови в партії, але Ярослав Бачкур стверджує, що для себе він зробив висновок про такого керівника. Про обурення своїх опонентів БЮТівець Ярослав Бачкур відповідає, що то лише конкурентні амбіції. «Чим нам гірше тим їм краще. Ми не говоримо скільки людей в УНП і що вони витворяють», — каже Ярослав Бачку.



old_editor, 28.05.2009 21:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини