Підсумок тижня №10

Ви знаєте, цей тиждень був якийсь особливо багатий на приколи. Наприклад, дружина київського міського голови Аліна Айвазова заявила, що отримала космічний меседж від Бога, в якому говориться, що її чоловік стане Президентом України. Виявляється, що отримувати такі послання із Космосу, то сімейне, а якщо Льоня-Космос прийде до найбільшої влади, то стане і всеукраїнським. Капець тоді нації, яка ніц не робитиме, а тільки чекатиме вказівок від Всевишнього. Тоді можна буде спокійно закривати міліцію, суди, адже в них просто відпаде необхідність. Всіх грішників каратиме Бог, а його намісник на землі, Льоня Черновецький, хіба буде збирати пожертви, щоб замовити перед Всевишнім якесь слово, за того хто проштрафився. Оце буде життя…

Хоча, можливо, отримувати послання з Космосу, то заразне. Чим ще можна пояснити те, що міська влада Івано-Франківська вирішила святкувати річниці вулиць. Така геніальна ідея сама не народжується, це теж, очевидно, меседж із Космосу. Просто місцеві чиновники, як новачки у цій справі, ще соромляться про це признатися. В суботу Франківськ святкуватиме День народження вулиці Короля Данила. До слова, це та вулиця, яка одразу була відремонтована після того, як міським головою став Віктор Анушкевичус. Саме цією вулицею він їздить до дому. Збіг? Наврядче. Експерти кажуть, що проведення днів вулиць, це як кава «два в одному». Трохи вкрав грошей на проведення дійства, а ще безкоштовна зустріч із виборцями у невимушених обставинах.

До речі, як свідчать опитування обласного КВУ, рейтинг міського голови падає, тому йому треба зробити все, аби його підняти. Піднімає, за допомогою видовищ — конкурси краси вже нікого не дивують і не вражають, тому святкування днів вулиць, це нова фішка.

Ще один прикол від місцевої влади, теж, мабуть, навіяний, якимись потойбічними силами, це запровадження електронних медичних паспортів. Справа у тому, що жодне піддослідне українське місто, окрім Івано-Франківська, не взялося за впровадження цієї програми. А наші, як фанати кинулися все виконувати. Правда, на практиці вони не знають, як запровадити ці електронні паспорти, зате добре обізнані в теорії і в цінах. Для того, щоб стати щасливим володарем такого паспорту треба заплатити 200 грн. Висновки робіть самі.

А от скільки доведеться заплатити обласній владі, аби викупити незаконно приватизований спорткомплекс «Олімп» і чи дійсно викуповуватиме його, наразі невідомо. Проте є інформація про те, що власники «Олімпу» хочуть дочекатися того часу, коли за законом можна змінити цільове призначення приміщення з тим, аби на місць спорткомплексу збудувати черговий будинок.

Єдиний не прикол, цього тижня, це те, що члени «Антикризового спротиву» після 11 днів голодування, нарешті припинили голодування. Члени організації повертаються із тріумфом до рідного міста і одразу дадуть прес-конференцію. Кажуть, що зняття заборони на зняття депозитів — це їхня заслуга.

Ми ж бажаємо, щоб ви завжди могли найти привід для того, аби посміятися, бо сміх, як відомо, продовжує життя.

Вдалого вам наступного тижня.



old_editor, 22.05.2009 22:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини