«Антикризовий спротив» не зупиниться: попереду друга хвиля протесту

Сьогодні члени «Антикризового спротиву» припинили голодування і спаковують речі. Таке рішення спричинене двохтижневим відпочинком Верховної Ради та задоволенням однієї з вимог учасників. Правда, голова Івно-Франківської організації «Антикризовий спротив» Віктор Неміш каже, що то мізерне задоволення, і якби не припинення роботи ВР навряд чи повернулися б додому.

«Сьогодні всі громадські організації, які приймали участь у голодуванні, покидають протест. Проте наше голодування не залишилось не поміченим. Воно дало свій вплив на прийняття рішень депутатами. Вчора дуже багато представників з різних політичних партій цікавились, підходили до нас. Ми показали свою позицію і надалі продовжуватимемо ставити вимоги, надсилати свої звернення і завжди підтримувати інтереси громадян»,— каже Віктор Неміш.

Як би там не було, але деякі вимоги задоволені. Але Віктор Неміш запевняє, що можлива і друга хвиля протесту, правда, проходитиме вона вже в іншому форматі.

«Наші депутати вже привикли до постійних протестів і їх вже нічим не здивуєш чи злякаєш. Якщо і буде наступний протест – то набагато масштабніший та ефективніший, ніж той, який сьогодні закінчився. Хочемо об’єднатись з іншими громадськими організаціями і утворити такий собі рух за спільними ідеями. Думаємо, десь влітку створювати таке об’єднання», — говорить Віктор Неміш.

old_editor, 22.05.2009 20:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини