Кріль: Єдиний Центр став сильним політичним гравцем

Лідер Єдиного Центру Ігор Кріль не бачить доцільності у політичних об’єднаннях з іншими партіями. Про це він повідомив на прес-конференції у Дніпропетровську, відповідаючи на питання журналістів про можливість об’єднання Єдиного Центру з Партією регіонів.

За його словами, сьогоднішні розмови політологів та представників деяких політсил про об’єднання Єдиного Центру з іншими партіями свідчать про те, що Єдиний Центр став сильним політичним гравцем в Україні.

«Нам приємно, що така потужна політична сила, як Партія регіонів, разом з політологами прогнозують об’єднання регіоналів і Єдиного Центру. Проте, думаю, що у ПР, як і у Єдиного Центру, своя дорога в політичному житті України», — зазначив він.

Водночас Ігор Кріль зауважив, що зараз головним пріоритетом для Єдиного Центру є активна робота в усіх областях. «Я бачу, що ці люди хочуть і можуть змінити багато в нашій державі. Тому не бачу доцільності у ніяких політичних об’єднаннях, особливо у блоки», — підкреслив він.

«Як людина, як народний депутат, як політик я пройшов ці об’єднання у ВР і сьогодні можу сказати, що немає нічого гіршого і безвідповідальнішого, ніж блоки політичних партій. Тому у Виборчому кодексі, який я вніс в парламент у березні цього року, ми передбачили відсутність іменних блоків», — зазначив Ігор Кріль.

old_editor, 21.05.2009 16:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини