Весняна чудодійна операція від ДАІ «Врятуймо «літаючі автомобілі»

Цієї весни в період з 1 по 30 травня інспектори ДАІ спільно з представниками залізничних організацій та інших власників переїздів проводять комісійне обстеження залізничних доріг під назвою «Залізничний Переїзд».

За словами самих же інспекторів, вони посилюють контроль за учасниками дорожнього руху і слідкують за дотриманням правил безпеки при проїздах через залізничні переїзди області.

Також інспектори ДАІ стверджують, що феномен автомобілів, які просто таки «пролітають» перед потягом — це не рідкість.

«Ця операція проводиться щорічно з метою запобігання нещасних випадків на залізнодорожніх шляхах. Ми проводимо обстеження доріг,слідкуємо за станом покриття горизонтальних площадок, внутрішнього та зовнішнього настилів. Операцію ми закінчимо до 30 травня», — говорить Костянтин Кулак, прес-секретар УДАІ в Івано-Франківській області.

«Мабуть, до 30 травня робочі не впораються зі всім тим завданням, яке перед ними поставили. Адже вони працюють всього чотири дні на тиждень, а цього, звісно, недостатньо», — каже інспектор ДАІ Михайло Бабій.

Михайло Бабій скаржиться на відсутність коштів для капітального ремонту, але запевняє,що такий колись буде зроблений. Зараз же проводиться лише «косметичний» ремонт, а саме: заміна світлофорів, вирівнювання доріг, ремонт шлагбаумів та пішохідних доріжок, заміна технічних засобів організації дорожнього руху.

old_editor, 21.05.2009 16:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини