Плаття в античному стилі, легкий макіяж та впевненість — так має виглядати сучасна випускниця

Сьогодні актуальною темою серед молоді є : «Що вдягти такого на випускний, аби виглядати надзвичайно?»

За словами Тараса Дрібнюка, директора «Дизайн-студії вишивки», одне з провідних місць посідає етно стиль . Адже національний костюм і речі з українським колоритом можна вдягати не тільки для особливих свят.

«Цей стиль надзвичайно різноманітний і багатогранний . Цього сезону дизайнери щедро використовують у вишивці багаті, насичені західноукраїнські мотиви, а також мотиви Поділля. Випускні сукні, оздоблені вишивкою, будуть дивитися дуже незвично і нарядно», — говорить Тарас Дрібнюк.

Також цього року у моді античний стиль, говорить дизайнер Віталій Цалко.

«Нашиті квіти, мереживо, драпіровка, делікатні деталі — важливі елементи суконь. Також не обійшлось без повернення античного світу в сьогодення . Сукні через одне плече в грецькому стилі з драпіровкою — на піку моди»,— каже Віталій Цалко.

А ще, за словами дизайнерів, модним цього сезону є одяг з морськими мотивами, синій, темно-синій з елементами білого, сірий з ледь помітним вкрапленням блідо-рожевого.

«Все має бути жіночно, легко і плавно. Зараз одяг має не тільки підкреслювати принади фігури, але й демонструвати індивідуальність», — каже Віталій Цалко.

В ролі аксесуарів варто захопити із собою довгий широкий шарф в тон сукні із такої ж тканини. Сумочка-радикюль, легкий макіяж, впевненість в собі — ось так виглядає сучасна випускниця.

old_editor, 20.05.2009 18:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини