Якщо права пасажирів порушуватимуть і далі, «Демократичний альянс» вдасться до акцій протесту

Відстоювати права користувачів залізниці взялися учасники громадської організації «Демократичний альянс», які недавно влаштували невелику акцію на вокзалі Івано-Франківська.

Організатори заходу хотіли проінформувати громадян про їхні права як пасажирів та нагадати провідникам про їх обов’язки, які вони, за словами учасників акції, часто не дотримують. Комфортний проїзд буде тоді, коли обидві сторони знатимуть та дотримуватимуть свої права та обов’язки, вважають організатори акції.

«Люди вважають що їх права не порушують, бо вони їх не знають, — говорить голова Івано-Франківського осередку громадської організації «Демократичний альянс» Ігор Бачкур, — Пасажири вважали дуже доречною та пізнавальною таку акцію, яка також проходить у дев’яти обласних центрах. На підтримку такого інформативного заходу ми написали листа до Укрзалізниці з рядом вимог».

А вимагали учасники періодичного інструктажу працівників залізниці, щодо їхніх прямих обов’язків, щоб ціни на послуги були відповідними, а також, щоб у вагонах поїздів було чисто. Лідер організації стверджує, що в разі ігнорування їхніх вимог, акції продовжуватимуться, але вже будуть протестними, а не інформативними.

old_editor, 19.05.2009 15:43



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини