Спецвипуск: кави немає, пийте чай



Ви знаєте, якось не дивує те, що працівник прес-служби міськвиконкому заявляє про те, що йому не подобається сайт «Малакава» і має право на нього ображатися. Не дивує і те, що міський голова Івано-Франківська хапає при зустрічі журналістів видання за руки і розповідає про те, що так працювати не можна. А журналістам місцевих газет скаржиться на те, яка «Малакава» погана.

Що ж, про смаки не сперечаються і кожен має право на свою думку. Всім подобатися просто не можливо.

Дивує те, що «Малакаві» відмовляють в коментарях. Наприклад, директор школи Влада Ями, яка дуже близька до міського голови, чи організатори «Красуні Івано-Франківська», ігнорують всі намагання журналістів із ними зустрітися. Але це можна списати на не мудрість цих осіб.

Той факт, що журналіста «Малакави» не пускали на конкурс «Красуня Івано-Франківська», а в результаті заборонили фотографувати саме дійство, а також те, що керівників компанії «Форсайт-альянс» намагалися вивести із зали, застосувавши силу, обурює. Хоча ця історія, ще матиме своє продовження. Як свідчать очевидці, начальник охорони на колінах в холі драмтеатру слізно просив за це пробачення.

А от те, що вчора був зламаний сайт «малакави» — не просто наглість, а кримінал. На сторінках сайту було написано, що кави немає, пийте чай, а Влад Яма найкращий:



За фактом несанкціонованого втручання в роботу електронно-обчислювальних машин та комп'ютерних мереж було проведено розслідування та скликана спеціальна комісія. Затверджені комісією акти, серверний журнал і заява була передана в обласну прокуратуру, якій і доведеться ставити крапку в цьому питанні.

Про те, чи Влад Яма дійсно найкращий, ще можна посперечатися. А от те, що кава була, є і буде, це незаперечний факт.

Хочу вибачитися перед читачами сайту, які вчора не змогли прочитати новини. Дякуємо за вашу підтримку та розуміння. Ми старатимемося, щоб сайт ставав цікавішим та резонанснішим.

Пам’ятайте, ми працюємо для вас.
old_editor, 17.05.2009 05:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини