Влада сказала нам про круглий стіл, але про час його проведення забула повідомити — Віра Афтаназів

Сьогодні керівники заводу «Інтерплит», представники місцевої та районної влади Надвірної повинні вирішити питання щодо відселення мешканців санітарно-захисної зони.

За словами однієї з мешканок зони, Віри Афтаназів, про час проведення круглого столу жителі дізналися від представників місцевої газети.

«Ігор Писклинець повідомив лише про проведення зустрічі, проте не сказав про час, — говорить Віра Афтаназів. — Не можемо прогнозувати результату зустрічі, але обіцянками вони не заставлять нас мовчати. Але якщо рішення буде не на нашу користь – до голодування приєднається ще одна мешканка, яка до недавна була у лікарні з дитиною, в якої серйозні ускладнення астми і наразі дитина у важкому стані».

Голова Надвірнянської РДА Ігор Писклинець обіцяє, що питання буде вирішене, проте сумнівається що сьогоднішня зустріч покладе кінець конфлікту, який триває роками між керівництвом заводу і мешканцями.

«Місцеве керівництво заводу буде за круглим столом, — каже Ігор Писклинець, — То вже їхня справа кликати чи ні київських власників. Проблема дуже складна з обох сторін, і її вирішення вимагає часу».

old_editor, 05.05.2009 15:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини