Депутати кажуть, що Блащук уникає відповідальності та вимагають чіткої позиції мера

На черговій сесії міської ради депутати знову не почули звіту керівництва ДМП «Теплокомуненерго». Директор підприємства Арсен Блащук вкотре не з’явився для доповіді.

Депутат міської ради Сергій Борзов «неявку» Блащука називає спробою ухилитися від відповідальності.

«Це старий комуністичний метод, за допомогою лікарняних відпусток ухилятися від відповідальності за діяльність», — вважає Сергій Борзов.

У випадку, якщо ж Арсен Блащук не з’явиться і на наступній сесії, то Сергій Борзов пропонуватиме на розгляд депутатів пропозицію заслухати звіт без директора «Теплокомуненерго».

Секретар міської ради Василь Бойчук з позицією свого колеги погоджується, додаючи, що останнє слово у цій ситуації повинне бути за міським головою.

«Потрібна чітка позиція мера, — переконаний Василь Бойчук, —Блащук перебуває «на контракті» у міського голови, тож Віктор Анушкевичус має всі можливості для вживання дисциплінарних заходів у контексті даного питання».

Підсумовуючи, Василь Бойчук зазначив, що йому прикро за ситуацію, яка «тягнеться» від жовтня, і наголосив, що діяльність підприємства повинна буи на чіткому контролі, оскільки воно «чіпляє» інтереси практично кожного жителя міста.



old_editor, 29.04.2009 17:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини