Держава виділили гроші на ремонт будинку, проте вони невдовзі пропали — начальник ЖЕО

Катастрофічна ситуація в домі по вулиці Бандери, 62 не вирішиться поки жильці не погасять боргу по квартплаті, говорять комунальники.

«Цей будинок постраждав під час повені, — повідомив «Малакаві» начальник ЖЕО №4, якому підпорядковується дім, Віктор Шимко, — Держава виділили гроші на ремонт, проте вони невдовзі пропали. Капітальний ремонт розпочали працівники УЖКГ, але робота зупинилась, через брак коштів. Я запропонував мешканцям дому погасити квартирний борг у сумі 15 тисяч 800 гривень, після чого ми поремонтуємо труби. Комісія приїжджала туди неодноразово, але поки не буде коштів, а їх на весь ремонт потрібно близько 150 тисяч, все залишиться як є».

За словами Віктора Шимка, він вимагає мінімальну суму на ремонт труб – 20 тисяч, при цьому всю роботу зроблять безкоштовно, але необхідно, щоб жильці погасили борг, бо поки що немає іншого шляху добути кошти.

«Ми розуміємо, що теперішні умови в домі небезпечні з санітарної точки зору, але необхідне фінансування. Таких будинків в місті чимало, невдовзі така проблема виникне у багатьох домівках», — каже Віктор Шимко.

old_editor, 07.04.2009 19:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини