Чиновники закликають жителів Івано-Франківська долучитися до міської толоки

Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради звернувся до всіх мешканців Івано-Франківська вийти на загальноміську толоку, яка відбудеться 11 квітня.

«Напередодні світлого свята Воскресіння Христового всім нам, мешканцям Івано-Франківська необхідно подбати, щоб зустріти Великдень достойно. За давніми українськими звичаями кожен господар, який поважає себе, готуючись до цього величного свята, докладає всіх зусиль, щоб прибрати, створити затишок та красу в своїй оселі, на подвір'ї.

Звертаємось до всіх керівників підприємств, установ, організацій, навчальних закладів, військовослужбовців, будинкових комітетів, товариств співвласників багатоквартирних будинків, політичних партій, громадських організацій, всіх мешканців міста докласти всіх зусиль, щоб Івано-Франківськ увійшов у свято Воскресіння Христового затишним, ошатним, чистим. Впорядкуймо прилеглу до підприємств, організацій, установ, власних домівок територію, щоб Великдень дійсно став святом оновлення, торжества всеперемагаючої краси, добра та чистоти»
, — говориться у зверненні.

old_editor, 07.04.2009 15:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини