Міськвиконком — найсильніший, або Як чиновники в спартакіаду грали

На цих вихідних відбулась спартакіада між працівниками міськвиконкому, центральної міської лікарні, управління освіти та Верховинською райдержадміністрацією. Свою перемогу відвоював міський виконавчий комітет, на другому місці Верховинська райдержадміністрація, на третьому – управління освіти.

«Команди показали досить хороший рівень фізичної підготовки. У футболі та волейболі першість взяли команда Верховини, а міський комітет – у стрільбі, тенісі та перетягування канату. Медики показали, як і минулого року, високий результат у підніманні 24 кілограмової гирі – 90 разів», — розповів «Малакаві» Віталій Матешко, начальник управління спорту МВК.

У змаганнях брав участь і міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.

«Міський голова грав за міськвиконком і вийшов у фінал з тенісу. Оскільки команди були міксові, хороших результатів досягли жінки, особливо у стрільбі та тенісі», — каже Віталій Матешко.

Переможці отримали кубки першості, медалі та футболки, друге та третє місця – медалі та грамоти.

«Такі заходи проводяться щорічно, щоб працівники підтримували свій фізичний стан постійно, а для тих хто цього не робить – було над чим задуматись», — каже Віталій Матешко.

old_editor, 06.04.2009 20:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини