Меру Франківська «вдячні» автомобілісти подарували Запорожець

Сьогодні під стінами адмінбудинку можна було побачити гламурний червоний Запорожець, весь в целофані та різнокольорових бантиках з привітальною листівкою «Міському меру за європейські дороги».

Цього разу це не акція Антикризового спротиву, це просто власники авто так своєрідно вирішили подякувати Віктору Анушкевичусу за обіцяний ремонт доріг.

«Машину подарував сам власник Запорожця, який пообіцяв переоформити всі документи на Віктора Анушкевичуса, якщо той захоче забрати подаровану машину. Це суто громадська ініціатива. Власники транспортних засобів говорять, що лише на такій машині можна їздити по наших дорогах. Цікаво чи є в нашого мера почуття гумору?», — говорить Роман Харук, голова Асоціації приватних таксистів.

Глядачів було небагато, але з жарту сміялись всі. Розчарував, правда, Віктор Анушкевичус, який так і не появився, аби забрати свій подарунок.

«Хоч реакції не було, але є така інформація, що перед цією акцією була прес-конференція, на якій міський голова сказав, що на ремонт доріг виділено 16 мільйонів гривень. А ще місяць назад казав, що тільки 6 мільйонів. Та яка б не була сума, і що б він не говорив – ніяких конкретних змін на наших дорогах немає», — каже Роман Харук.

P.S. Прес-конференція міського голови дійсно була (правда, на неї «Малакаву» чомусь не запросили), але, як повідомила виданню Наталія Вінничук, прес-секретар міського голови, прес-конференція була присвячена спорту.

Також «Малакава» поцікавилася: Чи прийме Віктора Анушкевичус подарунок? Наталя Вінничук пообіцяла переговорити з мером стосовно цього питання, і якщо він погодиться дати відповідь, то повідомить «Малакаву», але не раніше завтрашнього ранку.

old_editor, 06.04.2009 18:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини