«Ураган» виграє «матч смерті»

У 24 турі футзального Чемпіонату України, івано-франківський «Ураган» приймав сусідів по турнірній таблиці – львівський «ТВД».

Цей поєдинок став принциповим для підопічних Сергія Гупаленка, оскільки в разі поразки «франківським» футзалістам залишалося б хіба що боротися за шосту сходинку турнірної таблиці.

Проте, зібравши волю в кулак, «ураганівці» з перших хвилин звітного поєдинку дали зрозуміти, що їх влаштує лише перемога.

До сьомої хвилини першого тайму на табло «горіли» 3:0 на користь «Урагану», завдяки точним ударам Євгена Валенка, Андрія Сімки та Валентина Цвєлих.

Не минуло і п’яти хвилин, як гості завдяки зусиллям Євгена Рогачова скоротили відставання у рахунку до двох м’ячів, але через хвилину Андрій Паршиков відновив гандикап у три голи.

Під завісу першої половини гри, обидві команди обмінялися точними ударами по воротах – і пішли на перерву за рахунку 5:2, на користь івано-франківського клубу. Відзначилися Дмитро Сільченко та Максим Павлюк.

По перерві, господарі сконцентрувалися на контратакуючих діях, і це дало підсумковий результат – Олегу Іжаковському, голкіперу «Урагану» довелося ще раз витягнути м’яча із сітки власних воріт, проте на рахунок гри це особливо не вплинуло.

Підсумок 5:3, на користь «Урагану» залишає йому шанси на продовження боротьби за вищі сходинки турнірної таблиці.





old_editor, 03.04.2009 18:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини