Чи граються перевізники у «політичні ігри»?

Прес-секретар міського голови Івано-Франкіська Наталія Вінничук заявила «Малакаві», що голова обласної Асоціації приватних перевізників, Роман Харук, бавиться у «політичні ігри».

За її словами, на сьогоднішній акції, в ході якої автомобілісти подарували міському голові автомобіль марки «Запорожець», був присутній Роман Харук, який нічим окрім «політичних» ігор не займається.

На думку Наталії Вінничук, Роман Харук приймає участь лише у «показових» заходах, як то відкриття «проспекту» Анушкевичуса, чи сьогоднішній «подарунок» міському голові. Натомість, жодних письмових пропозицій від нього до міськвиконкому не надходило.

Сам Роман Харук, коментуючи заяву Наталії Вінничук, сказав, що в протестувальних акціях автомобілістів політика відсутня.

«Політика в наших акціях відсутня, — каже Роман Харук, — Про яку політику може йти мова, якщо протести відбуваються з громадської ініціативи. Хіба ями на дорогах – це політика?».

До того ж, як зазначив Роман Харук, від акцій протесту набагато позитивніший ефект, ніж від написання звернень.

«Сьогодні, я їздив по місту і бачив, що на дорогах стало значно більше ремонтних бригад робітників, — повідомив Роман Харук, — До того ж побільшало ремонтників і на трасі Івано-Франківськ-Калуш».

На переконання Романа Харука, такі дії «дорожників» — це результат протестів автомобільної громадськості за безпосередньої участі засобів масової інформації.

old_editor, 06.04.2009 20:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини