Анушкевичус займається тільки піаром і ігнорує справи громади — політик

Сьогодні представники Івано-Франківської обласної ПОРИ публічно задавали меру запитання. Справа у тому, що Віктор Анушкевичус змінив номер мобільного телефону, звідси запитати все у нього особисто ПОРИсти не змогли, говорить Руслан Коцаба, голова обласної ПОРИ, тому скликали журналістів на прес-конференцію, а по місту порозклеювали плакати із написом «ПОРА спитати мера Анушкевичуса».

А запитань до мера уже назбиралося. ПОРИсти хочуть знати, де був міський голова, коли на сесіях розглядалося питання виділення 32 га землі у селі Микитинці та виділення кредиту ЄБРР для місцевого теплокомуненерго (на тих сесіях Віктор Анушкевичус був відсутній). Також представників ПОРИ цікавить запитання, де був мер під час липневої повені та під час різдвяних свят, коли Івано-Франківськ мав проблеми із лімітами на газ.

«Це не нормально, що коли місто було у воді, мера тиждень не могла знайти ні міліція, ні депутати, ні губернатор, ні громада міста. Також не відомо, де був міський голова, коли взимку все місто могло опинитися без тепла. Ми розуміємо, що Віктор Анушкевичус має право на відпустку і вихідні, але треба займатися справами громади і хоча би приходити на роботу», — сказав Руслан Коцаба.

ПОРИсти вважають, що мер від справ громади самоусунувся, а займається виключно піаром та прийомом різних делегацій.

«Здається, всі посли, крім Гваделупи були в Івано-Франківську. І всі вони переконалися, що мер займається тільки піаром та декларацією намірів», — каже політик.

ПОРИсти кажуть, що Анушкевичус просто розслабився, бо не бачить перспективи для себе, люди за нього, начебто, більше не проголосують.

«Зважаючи на те, що його особистий рейтинг стрімко падає, тому він не зможе балатуватися на наступний термін, тому зараз мер самоусунувся від роботи», — говорить Руслан Коцаба.

Та попри звинувачення, Руслан Коцаба радий за міського голову і його фінансове становище.

«Я тішуся, що людина, яка торгувала фарбами і клеєм «Момент», змогла поїхати на відпочинок в Монако. Я радий, що мер може собі таке дозволити», — сказав Руслан Коцаба.

old_editor, 07.04.2009 19:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини