Палійчук погрожує Малофію звільненням

Бюджетні кошти на придбання медикаментів та обладнання для лікарень міста та закладів охорони здоров’я були використані неефективно.

Про це сьогодні на колегії сказав голова ОДА Микола Палійчук.

«Робота по організації контролю за ефективним використанням коштів на придбання медикаментів в підпорядкованих закладах була недостатньо. Виникає багато запитань куди ділись кошти і де всі відповідні накладні, що засвідчують покупку – продаж лікарств та обладнання?», — сказав Микола Палійчук.

За організацію контролю над використанням коштів відповідає Любомир Малофій, начальник головного управління охорони здоров’я ОДА.

«У Любомира Малофія два місяці для повного звіту про використання коштів закладами охорони здоров’я, в іншому випадку його буде звільнено. У нас складний бюджет, ми контролюватимемо кожну копійку. Щоквартально проводитимемо аналіз використання бюджетних коштів по проведенню державних закупівель медикаментів та обладнання. Головне управління економіки буде координатором по контролю за дотриманням тендерних закупівель», — сказав Микола Палійчук.

old_editor, 20.03.2009 19:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини