Геннадій Москаль: Готується шоу під назвою «вибори Президента в Україні»!

«Чим довше я знаю нинішнього Президента України, тим більше мені починає подобатися Леонід Данилович», — прокоментував народний депутат Геннадій Москаль можливість участі у президентських перегонах Леоніда Кучми і лідера СДПУ(о) Віктора Медведчука.

«Право балотуватися в Президенти — це право кожного громадянина, забезпечене Конституцією. Це стосується і права В.Медведчука і Л.Кучми», — сказав парламентський представник «Народної самооборони» і продовжив: «А висновки під час голосування зробить український народ. Тому, що гірше, ніж зараз, вже не буде. При «кучмізмі» такого безладу, як сьогодні, в Україні не було».

«Україні сьогодні потрібна людина із здоровим, тверезим глуздом, професіонал з великої літери! І сильна влада. На жаль, її сьогодні в Україні немає», — зауважив Геннадій Москаль.

На думку народного депутата, під час виборів Президента балотуватиметься «не менше 20-ти кандидатів, а можливо й більше».

«Шоу під назвою «вибори Президента в Україні» ще на підготовчій стадії: триває закупка декорацій, масок, костюмів», — зазначив Геннадій Москаль.

old_editor, 20.03.2009 14:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини