Зациклення чоловіків на власній зовнішності може свідчити тільки про прихований гомосексуалізм — психолог

Реклама чоловічої косметики, біл-борди, з яких звабливо дивляться еталони чоловічої краси – і ось уже у перукарнях, салонах краси та магазинах косметики можна зустріти чоловіків, в яких яскраво виражається естетичний смак та бажання викидати купу грошей на вдосконалення свого зовнішнього вигляду. Мачо, денді притримуються традиційних поглядів на відносини з жінками, що відрізняє їх від метросексуалів — чоловіків будь якої сексуальної орієнтації.

«Чоловіки, які ходять до перукарень, на манікюр, користуються кремами чи іншими косметичними засобами, слідкують за модою — цілком нормальне явище, якщо воно не переходить розумних меж. Метросексуали — люди, в яких підвищений інтерес до власної зовнішності. Хороший зовнішній вигляд запорука успіху, і цьому слідують всі кар’єристи. Але зациклення на власній зовнішності може свідчити тільки про прихований гомосексуалізм», — говорить психолог Радислав Петрів.

Як зазначає Радислав Петрів, культ чоловічої краси і моди набирає обертів, і йдучи вулицями нашого міста, нерідко можна зустріти красиво одягнених, гламурних юнаків та чоловіків. Гендерні границі стираються, жіноподібні чоловіки уже нікого не дивують, вважає психолог.

old_editor, 20.03.2009 14:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини