Освітяни вирішили зайнятися фізкультурою

«Ряд дитячих смертей на заняттях з фізичної культури сколихнули не лише громадськість, але й працівників освітньої галузі», — повідомила під час роботи колегії працівників освітньої галузі начальник управління освіти і науки Зінаїда Болюк.

За словами пані Болюк, у цій сфері освітянам необхідно відновити свій імідж. Зокрема, працівники районних управлінь освіти займалися перевіркою стану викладання та технічного забезпечення фізкультурних занять студентів обласних профтехучилищ.

Результати перевірки задовільними назвати важко. В деяких закладах спортивні зали для учнівських занять відсутні взагалі, тож учні займаються спортом у підвальних приміщеннях, які спеціально обладнанні власними силами.

Оцінюючи рівень спортзабезпечення навчальних закладів, освітяни поставили «десятку» училищам №7, №14 та професійно-технічному училищу автомобільного транспорту та будівництва. Тверда «двійка» в 11-го та 17-го ПТУ.

Підсумовуючи, пані Болюк запевнила, що кожен навчальний заклад відвідає спеціальна комісія, яка займатиметься врегулюванням даного питання.

old_editor, 19.03.2009 18:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини