НАДРА БАНК оптимізує умови погашення кредитів для фізичних осіб і суб’єктів малого та середнього бізнесу

Йдучи назустріч позичальникам, які оформили кредити у Надра Банку та відчувають фінансові труднощі з їх погашенням, банк розробив спеціальну пропозицію щодо оптимізації умов погашення кредитів для фізичних осіб, а також суб’єктів малого та середнього бізнесу. Реструктуризації підлягають заставні та бланкові кредитні продукти (за винятком карткових).

Дана пропозиція передбачає пролонгацію терміну дії кредитного договору, скасування заборгованості за штрафами, пенею і надання відстрочки у погашенні тіла кредиту.

Так, дію кредитного договору за заставними продуктами може бути продовжено на термін до 12–36 місяців, за бланковими продуктами – до 3–12 місяців. Відстрочка у погашенні тіла кредиту за заставними продуктами можлива на термін до 6–24 місяців, за бланковими продуктами – до 3–12 місяців. Крім того, скасовуються усі заборгованості за штрафами і пенями, які були нараховані на момент розгляду питання про оптимізацію умов погашення кредиту.

Якщо клієнт сплачує усю прострочену заборгованість за бланковим кредитом (за тілом кредиту та відсотками), а також 50 % заборгованості, що залишилася, за тілом кредиту, то ставка може бути знижена до 20 % річних.

Обов’язковими умовами оптимізації кредитного договору є щомісячне погашення нарахованих відсотків та комісій (у т. ч. прострочених платежів за відсотками та комісіями на момент розгляду питання), наявність діючого страхового полісу та поруки, а також підтвердження позичальником джерел погашення. Варто зазначити, що пролонгація терміну дії договору для бланкових кредитів можлива лише за умови надання додаткового забезпечення – рухомого або нерухомого майна.

Крім того, у разі виконання клієнтом нових умов кредитного договору через 6 місяців відсоткова ставка знижується на 0,25 % річних. Сумарне зниження відсоткової ставки може досягти 1 % і здійснюється поетапно на тих самих умовах.

Спеціальна пропозиція щодо оптимізації кредитів діє до 15 квітня 2009 року.

old_editor, 17.03.2009 16:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини