Андрусяк: Політики поплатилися за руйнування людських мрій

В Тернополі відбулися типові протестні вибори, які показали, що люди відмовили в уподобаннях своїм колишнім фаворитам і вибрали нові обличчя.

Про це сьогодні на прес-конференції сказав голова Івано-Франківської обласної організації Єдиний Центр Павло Андрусяк.

«Цього разу політики поплатилися за таку ірраціональну річ, як руйнування мрій, — говорить Павло Андрусяк. — Українці можуть пробачити не фаховість, зраду, якщо буде потім щире каяття, але вони ніколи не пробачать руйнування мрій, і вибори в Тернополі це довели».

За словами Павла Андрусяка, Україна мала «свого» демократичного Президента, Прем’єра і більшість у Верховній Раді, але це ситуацію на краще в державі не змінило.

«Люди вірили, що Україна нарешті стане українською. Але насправді країна потонула у зрадах, взаємних звинуваченнях, обмані, а це і є руйнування мрій», — каже Павло Андрусяк.

За словами політика, вибори в Тернополі показали, що процес перезавантаження влади запущено і тепер виборці шукатимуть нові обличчя.

Довідка

За результатами виборів до Тернопільської облради ВО «Свобода» отримала 34,22 % голосів, ЄЦ — 14,2 %, Партія регіонів — 9,78 %, УНП — 8,13 %, БЮТ — 8,04 %, НСНУ — 5,48 %.

old_editor, 17.03.2009 15:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини