Партія Регіонів підтримуватиме Ющенка?

Припущення, що, можливо, Партія Регіонів підтримуватиме на майбутніх президентських перегонах Віктора Ющенка, висловив «Малакаві» політолог Олег Білоус.

«Не виключено, що «регіонали» підтримуватимуть Ющенка, — сказав Олег Білоус, — Проте, скоріш за все, це відбуватиметься в «пасивній» формі, тобто Партія Регіонів не висуватиме свого перетендента на президентське крісло, що стане «плюсом» в активі діючого Президента».

Такий варіант розвитку подій, на думку пана Білоуса, можливий лише за певних домовленостей у «верхівці» впливів «регіонів», зокрема у так званій «групі Ріната Ахметова».

До того ж Олег Білоус зазначив, що Віктор Ющенко може і не приймати участі у президентській кампанії, зробивши ставку на Арсенія Яценюка.

«Можна припустити, що Ющенко не піде на вибори, залишивши замість себе Яценюка, проте для цього необхідно застосування спеціальних політичних технологій», — повідомив Олег Білоус.

Підсумовуючи, пан Білоус окреслив коло можливих «серйозних» гравців за владний Олімп: Віктор Ющенко, Юлія Тимошенко, Віктор Янукович, Арсеній Яценюк.

«Ці люди стануть найвагомішими гравцями у майбутніх президентських перегонах, — підсумував Олег Білоус, — Проте ситуація може докорінно змінитися, що призведе до «рокірування» серед кандидатів».

old_editor, 16.03.2009 17:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини