«Критичні дні» для «Металіста»

Харківський «Металіст» не знає смаку перемоги у чемпіонаті України з футболу, ось уже три матчі поспіль.

Не став винятком і матч 20 туру внутрішньої першості, в рамках якого підопічні Мирона Маркевича приймали вдома донецький «Шахтар».

Почали команди з «розвідки» — боротьба проходила переважно у центральній частині поля. Перший небезпечний епізод зустрічі завершився результативним ударом.

На 16 хвилині, захисник «Металіста» Северин Ганцарчик у власному штрафному майданчику порушив правила у боротьбі проти нападника «Шахтаря», Адріано. Арбітр призначив пенальті, який точним ударом реалізував Фернандіньо – 0:1.

Пропустивши, господарі почали активніше діяти поблизу воріт гостей: Коельо пробивав штрафний удар, проте влучив у стінку; Марко Девіч опинившись на ударній позиції, не зумів переграти Андрія Пятова, влучивши просто в руки голкіпера «гірників».

Перед свистком на перерву, другий м’яч у власні ворота «привіз» Ганцарчик, який сфолив проти Олександра Гладкого. Навіс від Даріо Срни, точним ударом головою, реалізував Адріано.

По перерві, господарі продовжували створювати напівнебезпечні моменти поблизу воріт Пятова, проте результат на табло не змінювався.

Під завісу гри, Дмитро Чигринський встановив підсумкові 0:3 на користь донецького «Шахтаря», головою замкнувши навісну передачу у виконанні того ж таки Срни.









old_editor, 16.03.2009 14:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини