На виборах у Русові бюлетенів для голосування виявилося менше, ніж зареєстрованих виборців

Цього тижня а п’яти селах Прикарпаття (П’ядники, Марківка (Коломийський р-н), Княжолука (Долинський р-н), Ісаків (Тлумацький р-н), Русів (Снятинський р-н), Ланчин (Надвірнянський р-н) відбувалися вибори сільських голів.

Як повідомили «Малакаві» у прес-службі Івано-Франківської обласної організації Єдиного Центру, у селі Русів бюлетенів для голосування виявилося менше, ніж зареєстрованих виборців. Причиною цього, на думку представників Єдиного Центру, є неправильні списки виборців.

Не дивлячись на це, в Русові змогли проголосувати всі ті, хто виявив бажання, через меншу явку виборців.

«У Русові проголосувало 71 % виборців із 884 зареєстрованих, а бюлетенів комісія отримала 872 штук. Члени дільничої комісії так і передбачали, що не всі прийдуть голосувати, оскільки точно було відомо, що 130 мешканців села перебувають закордоном. Тобто бюлетенів вистачило. Тому причин для визнання виборів такими, що не відбулись, не було. Менша кількість бюлетенів не вплинула на виборчий процес у Русові», — повідомив «Малакаві» спостерігач від Єдиного Центру, керівник Снятинського окружного секретаріату Єдиного Центру Руслан Демчук.

old_editor, 16.03.2009 14:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини