Кріль: БЮТ мав всі шанси не подолати 3 % бар’єр

«Блок Юлії Тимошенко мав всі шанси не подолати 3 % бар’єр на виборах до Тернопільської облради. І саме цим пояснюється втеча БЮТ із виборчих перегонів», — так прокоментував народний депутат, лідер Єдиного Центру Ігор Кріль заяви БЮТ про їх відмову брати участь у виборах до Тернопільської облради.

На думку політика, тенденція падіння рейтингу БЮТ у області катастрофічна. «Ще рік тому їх підтримувало понад 60 % виборців, два тижня тому – трохи більше 10 %. А 15 березня на Тернопілля міг бути зафіксований крах БЮТу як політичної сили», — наголосив Ігор Кріль.

«Свою поразку БЮТ відтягував всіма засобами: маніпулював судами, погрожував головним опонентам, перешкоджав роботі виборчих комісій. Все це як дві краплі води нагадує сценарій мукачівських виборів 2004 року. І дійові особи ті ж самі: група Медведчука проти патріотичних сил», — наголосив Ігор Кріль.

Політик наголосив, що зараз ми «фактично бачимо той самий фільм, того самого режисера, з тими ж акторами, які лише поміняли партійну приналежність. Тільки тоді Медведчук працював на Кучму, а тепер він разом із Тимошенко».

«Як і тоді мета таких чорних схем не змінилася. Основне завдання – напередодні президентських виборів перевірити технології їх зриву, якщо результат не влаштовує Медведчука-Тимошенко. Адже вже зараз очевидно – чесно виграти будь-які вибори Тимошенко не зможе», — повідомив Ігор Кріль.

old_editor, 15.03.2009 13:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини