Матч «Динамо»-«Металіст» з точки зору вболівальника

До матчу за участі «Динамо» та «Металіста» була прикута особлива увага, особливо це стосується ажіотажу зі сторони вболівальників. За підрахунками «Малакави», лише з Харкова на матч до столиці прибуло 4 автобуси з фанами «харків’ян».

Як уже повідомлялося, за декілька годин до початку гри у касах стадіону залишились лише найдорожчі квитки, проте ближче до старту поєдинку їх теж розкупили, охочі поспостерігати за цим цікавим двобоєм.

Безперечно, передматчеві прогнози вболівальників сходилися на одному – переможе «моя» команда.

По дорозі на стадіон, «Малакаві» зустрілися дві дівчини, які приїхали до столиці на звітний поєдинок з Харкова, проте вболіватимуть дівчата, як зізналися, за київський клуб.

Один з наймолодших вболівальників на стадіоні, 5-річний Дмитрик, переконав «Малакаву» у своїй прихильності до столичного клубу жвавими вигуками «Динамо-Динамо».

«Металіст наразі на гребені хвилі, — говорить Олексій, вболівальник «Металіста», — Я поважаю «Динамо», як команду, проте впевнений, що саме «Металіст» пройде до наступного раунду».

Після матчу, шанувальники «динамівського» футболу не приховували своєї радості, та запевняли, що для «Металіста» євротурнір завершено, а з фанами харківської команди поспілкуватися не вдалося, оскільки останні знаходилися під особливим контролем працівників правоохоронних органів, з метою попередження масових заворушень.

old_editor, 14.03.2009 13:43



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини