«Динамо» - «Металіст»: Передмова

Сказати, що Київ жив очікуванням зустрічі «Динамо» та «Металіста» — значить не сказати нічого, в цьому переконався журналіст «Малакави», який був спеціально акредитований на цю гру.

Напередодні гри, про майбутній матч говорили в громадському транспорті, на вулицях, в «курилках», ба навіть народні депутати, не дивлячись на політичні негаразди в країні, охоче розмовляли про футбол.

Один з народних депутатів, який щоправда забажав залишитись невідомим, розповів «Малакаві», що обов’язково дивитиметься гру «Динамо» — «Металіст».

«Безперечно, я дивитимусь цей матч, але з друзями в спортивному барі або в дома. Вболіватиму за перемогу українського футболу, адже вперше в історії футбольний клуб України пройде до ¼ фіналу Кубка УЄФА», — сказав народний депутат.

Ажіотаж навколо матчу був неабияким, свідченням цього є той факт, що за декілька годин до початку гри у касах стадіону залишилися лише найдорожчі квитки: по 150 та 200 грн. Проте, до стартового свистка і їх рокупили охочі побачити «битву» «Динамо» та «Металіста».



old_editor, 13.03.2009 15:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини