Кріль каже, що БЮТ із Тернопільської облради треба буде виносити разом із кріслами

«Складається враження, що в Тернопільську обласну раду потрібно буде завозити нові меблі, бо інакше, як із кріслами, БЮТ звідти не винесеш. Для них влада — це найприбутковіший вид бізнесу. Тому легше організувати судове рішення, ніж втрачати контрольний пакет акцій у облраді», — так прокоментував народний депутат, лідер Єдиного Центру Ігор Кріль спроби скасування виборів у Тернопільській області.

Політик вважає, що вибори — це завжди дешевше, ніж утримувати бездіяльну і некомпетентну владу. «Минулого року БЮТ заблокував перевибори до Верховної Ради. У результаті ми маємо фактично бездіяльний парламент, який максимум здатний лише на дерибан портфелів. Ми досі не маємо антикризової програми і живемо з абсурдним бюджетом», — наголосив Ігор Кріль.

«Тепер ця політична сила навантажує всю країну ще й бездіяльною Тернопільською облрадою. Аргументувати такі кроки тим, що на вибори немає коштів, — це просто блюзнірство, — наголосив Ігор Кріль. — Утримання непрацюючої облради обходиться бюджету в 300 тис. грн. щомісячно. А країна вже витратила на вибори, які блокує БЮТ, близько 8 млн. грн. Де ж тут економія? Це бардак, який може зупинити лише повне перезавантаження влади і усунення від неї тих, хто перетворив її на бізнес».

old_editor, 13.03.2009 15:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини