«Динамо» - «Металіст»: Думки гравців

Київське «Динамо» та харківський «Металіст» в рамках матчу 1/8 фіналу Кубка УЄФА, подарували своїм прихильникам 90 хвилин незабутніх вражень та переживань.

Підсумкова перемога киян з рахунком 1:0 значно покращує шанси «динамівців» на продовження боротьби у євротурнірі.

Отож, і не дивно, що після гри хороший настрій був притаманний столичним футболістам.

Пропонуємо вашій увазі добірку післяматчевих коментарів гравців обох команд, яку підготував акредитований на звітний поєдинок кореспондент «Малакави».

Артем Мілевський, нападник «Динамо»: «По грі ми повинні були забивати ще. Відмінні моменти для цього були, у тому числі і у мене. Знову я ніяк не можу забити, але головне, що «Динамо» перемогло. Вважаю, у нас була повна перевага, ми контролювали хід матчу, і результат закономірний. Не можна забувати, що «Металіст» дуже сильний удома, тому готуватимемося до матчу-відповіді з такою ж відповідальністю».

Горан Сабліч, захисник «Динамо»: «У нас ще 90 хвилин. Ми тільки зіграли один тайм. Добре зіграли. Через два дні ще матч чемпіонату. Отже розслаблятися ніколи. Я думаю, що у матч-відповіді нам буде легко».

Олександр Горяїнов, воротар «Металіста»: «У Києві був тільки перший тайм. Другий буде в Харкові, 19-го березня. Це була єврокубкова гра, тому поразка в першому матчі, на виїзді з рахунком 0:1 - не такий вже поганий результат. Все вирішиться у повторному поєдинку».





old_editor, 14.03.2009 13:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини