Чи може бути задоволений суддівством Маркевич, або Гра до першого голу

По завершенню матчу «Динамо»-«Металіст» привід, щоб прийти на прес-конференцію з усмішкою на обличчі, мав тренер «киян» Юрій Сьомін. Чого не скажеш про наставника гостей — Мирона Маркевича, який мав вигляд сильно схвильованої людини. Ще б пак, адже програвати – це завжди неприємно.

«На мій погляд, був дуже цікавий і напружений матч. Це говорить про те, що в українській лізі є команди, які відповідають всім європейським вимогам, — сказав на зустрічі з журналістами Юрій Сьомін, — Матч проходив до гола, обидві команди непогано грали в обороні. Результат 1:0, на мій погляд, відображає хід цієї гри».

До того ж, Юрій Сьомін не оминув нагоду виділити гру молодого Сергія Єрьоменка, який відіграв звітний поєдинок на незвичній для себе позиції, проте на рівень його гри тактичне розташування не вплинуло.

«Матч залишив двояке враження. Гра була до гола, а невелика перевага була на стороні «Динамо». Вся боротьба переноситься до Харкова. Ясно, що «Динамо» має перевагу в один м'яч, але нам необхідно ліквідовувати цей гандикап», — повідомив на післяматчевій прес-конференції Мирон Маркевич.

Коментуючи роботу арбітра, пан Маркевич заявив, що пенальті у ситуації за участі Коельо був 100 %, тож на запитання журналістів, про те, «Чи задоволений Мирон Маркевич суддівством матчу»? він відповів запитанням: «А хіба я можу бути задоволеним суддівством?».





old_editor, 14.03.2009 13:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини