Майстер-клас від Юрія Сьоміна

Як необхідно проводити заміни, вдало продемонстрував тренер київського «Динамо» Юрій Сьомін, під час матчу проти запорізького «Металурга», в рамках 20 туру чемпіонату України з футболу.

Початок гри, залишився за «металургами», які виступали господарями поля. На 3 хвилині Олексію Годіну вдалося реалізувати дальній удар, метрів з 30 – голкіперу «киян» Станіславу Богушу залишалось лише дістати «смуглявого» з сітки власних воріт – 1:0.

Після пропущеного м’яча, гості розгубилися – ще б пак, адже не часто «Динамо», опиняється у ситуації наздоганяючого у рахунку.

Господарі мали ще одну можливість для того, щоб подвоїти перевагу на табло – Сілюк замикав передачу Калонаса, проте гостей виручила стійка воріт.

Надалі, до завершення першої половини гри, господарі вдало оборянилися, і не дозволили «динамівцям» відігратися, так би мовити «по гарячих слідах».

По перерві Юрій Сьомін провів три заміни: на полі з’явилися Нінкович, Корреа та Кравець. Такі зміни у складі принесли підсумкову перемогу київській команді.

Нінкович, відгукнувшись на передачу Мілевського, вибіг віч-на-віч з голкіпером запоріжан, і обігравши його зрівняв рахунок у матчі – 1:1. На 70 хвилині матчу, Мілевський, в дотик, замкнув передачу Кравця, вивіши «киян» вперед, у рахунку – 2:1. Ще через 4 хвилини, Артем Мілевський, скинув м’яча на Корреа, який дальнім ударом підсумував тренерський «геній» Юрія Сьоміна – 1:3.



old_editor, 16.03.2009 13:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини