Динамо: крапку ставити ще зарано

Київське «Динамо» зіграло у нічию перший матч 1/16 фіналу Кубка УЄФА проти іспанської «Валенсії».

Через кадрові проблеми захист киян мав дещо «аварійний» вигляд, і це досить швидко дало «результат» — Андрій Несмачний, послизнувшись, дозволив зробити передачу на Мату, який «прострілив» на Сільву, а той в свою чергу не схибив і забив гол.

Пропущений м’яч особливо не вплинув на настрій динамівців. Вони активно йшли вперед, шукаючи щастя біля чужих воріт.

Як завжди активністю виділявся Артем Мілевський, вдалі дії якого призводили до «пожеж» у штрафному майданчику гостей, проте для результативного завершення атаки не вистачало точного удару.

Після першого тайму, рахунок за кількістю ударів по воротах був 5:1 на користь киян, але на табло горіли невтішні для господарів 0:1.

В перерві тренер киян, Юрій Сьомін, замінив Тіберіу Гіоане. Замість румунського легіонера вийшов його співвітчизник Флорін Чернат, якому вдалося «оживити» гру.

Саме після «прострільної» передачі Черната зі штрафного, захисник «Валенсії» Рауль Альбіоль технічно зрізав мяч у власні ворота.

Азарт «Динамо» дотиснути суперника розвіяло вилучення Артема Мілевського на 64 хвилині.

Натомість тренер гостей, Унаі Емері, спробував скоритатися чисельною більшістю – випустивши Хоакіна та Вілью.

Чернату вдалося ще один раз небезпечно пробити з-за меж штрафного майданчика, але, на жаль, цей удар став останнім небезпечним епізодом біля воріт «Валенсії».

Кінцівка матчу залишилася за гостями, Давід Вілья спромігся створити кілька небезпечних моментів, проте на результат його активні дії не вплинули.

Підсумкові 1:1 – не ставлять «крапку» у цьому протистоянні. Імя переможця визначиться на іспанській землі.

old_editor, 19.02.2009 16:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини