«Івано-Франківськгаз»: Самовільне поновлення газопостачання може привести до техногенних аварій

ВАТ «Івано-Франківськгаз» звернулося з проханням до губернатора Прикарпаття Миколи Палійчука, міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса та заступника голови правління НАК «Нафтогаз Україна» Володимира Тріколіча негайно втрутися в ситуацію, що склалася в Івано-Франківську.

За повідомленням прес-служби «Івано-Франківськазу», самовільне втручання в газотранспортну систему товариства без участі відповідних кваліфікованих спеціалістів Івано-Франківського УЕГГ є неприпустимими та може призвести до виникнення ситуацій з непередбачуваними наслідками, в тому числі техногенних аварій.

«Такі дії не дозволяють нашому підприємству гарантувати безаварійний та безперебійний принцип газопостачання інших споживачів. Крім того, самовільний відбір природного газу із трубопровідної системи може призвести до її розбалансування, а також до обмеження подачі газу на м. Івано-Франківськ та область вцілому через газорозподільні станції ДК «Укртрансгаз», наслідком чого буде зупинка промислових підприємств, перебої з газопостачанням бюджетних організацій та населення, що спровокує соціальну напругу», — говориться в зверненні до чиновників.

ВАТ «Івано-Франківськгаз» стурбоване ситуацією, яка склалася та просить чиновників втрутитись для врегулювання даної проблеми з метою недопущення зриву безперебійного та безаварійного газопостачання.

Довідка

13.02.2009 року Івано-Франківське управління по експлуатації газового господарства (УЕГГ) припинило газопостачання на чотирьох котельнях ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» шляхом перекриття та встановлення номерних пломб.

Протягом вихідних днів 14-15 лютого 2009 року, споживач самовільно поновив газоспоживання.

16.02.2009 року працівниками Івано-Франківського УЕГГ повторно припинено газопостачання 10 котелень ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» та опломбовано відключаючі пристрої. Цього ж дня, газоспоживання знову було поновлено споживачем самовільно.





old_editor, 19.02.2009 13:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини