Фармацевти відмінили страйк. Вирішення проблем лобіюватиме Рада підприємців

Реагуючи на численні звернення підприємців щодо порушення їх прав на здійснення підприємницької діяльності та створення штучних перешкод у веденні бізнесу, Голова Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України Оксана Продан 11 лютого провела відкриту зустріч з представниками малого та середнього бізнесу.

«В нелегких умовах фінансової кризи фахова підтримка членів Ради повинна стати запорукою порятунку конкретних підприємців, — говорить Оксана Продан. — Відкриті зустрічі дозволяють дізнаватися про негаразди українського бізнесу з перших рук, і, враховуючи думку самих підприємців, визначати напрямки вирішення тієї чи іншої проблеми».

На відкритій зустрічі про небезпечні для своєї галузі чинники говорили, зокрема, українські фармацевти.

«17 лютого ми планували проведення страйку з метою розв’язання наших нагальних проблем. Але після сьогоднішньої розмови вирішили відмінити цю акцію. Ми бачимо, що завдяки підтримці Ради, вже вирішуються проблеми транспортників та працівників ринків. Розуміємо, що ми наступні, і віримо, що наші проблеми теж будуть вирішені», — заявила після зустрічі з Оксаною Продан голова Миколаївської обласної асоціації фармацевтів Олена Прудникова.

Оксана Продан закликала всіх підприємців не мовчати про свої біди, розробляти конкретні пропозиції щодо їх вирішення і приєднуватися щосереди з 15 до 18 години до прямого діалогу з Головою та членами Ради підприємців. Учасником відкритих зустрічей, які проходять в Києві, в приміщенні Клубу Кабінету Міністрів (Інститутська 7), може стати кожен бажаючий, для цього не потрібні ані реєстрація, ані попередній запис.

old_editor, 13.02.2009 16:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини