Підприємці виступають проти нових ставок ринкового збору

На відкритому засіданні Ради підприємців при КМУ було визначено спільну позицію підприємців України щодо законопроекту «Про місцеві податки і збори», який було прийнято Верховною Радою України у першому читанні, і який привів підприємців до стін Парламенту. Підприємці та їх представники одностайні в тому, що цей проект не може розглядатись у другому читанні, оскільки його прийняття призведе до знищення ринків.

Зазначене рішення буде донесено Радою підприємців при Кабінеті Міністрів України та Держкомпідприємництва до Уряду з проханням підтримати позицію бізнесу. Зважаючи на те, що Урядом запропоновано значне зниження ставки ринкового податку у проекті (до 0,18 грн. за 1 кв.м.), підприємці мають підстави очікувати на підтримку.

«На 20 січня в Комітеті Верховної Ради України з питань податкової та митної політики вже заплановані Громадські слухання по проекту «Про місцеві податки і збори», на яких підприємці зможуть надати свої пропозиції щодо формування як ринкового податку, так і інших, визначених у проекті», — повідомила Голова Ради підприємців при КМУ Оксана Продан.



old_editor, 20.01.2009 13:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини