Україна — Польща. Чотири матчі — чотири перемоги

Такий підсумок чотириденного візиту до польського міста Кросно міні-футбольних збірних України. Матчі, які обома сторонами розглядалися, як етап підготовки до відбіркового циклу Чемпіонату Європи 2010 року, принесли тренерському штабу збірної, на чолі з Геннадієм Лисенчуком, тільки позитивні результати.

Втім влаштовувати великих торжеств не варто: поляки, як не крути, до грандів cтарого cвіту не відносяться, хоча і не відзначити вдалу, а головне, результативну гру в черговий раз оновленої збірної України було б не справедливо.

У складі «синьо-жовтих» була присутня «четвірка», а це майже пів команди, віце-чемпіонів країни львівської «Енергії», яка, по суті, і «зробила» повторний поєдинок національних команд.

У першій грі національна збірна України також взяла верх над польськими колегами. Спершу витягнувши з рукава «покер» (4:0), підопічні Геннадія Лисенчука дозволили собі розслабилися. Поляки скоротили відставання до мінімуму, але не більш того — 6:4. Другий гол у матчі забив капітан нашої збірної та гравець івано-франківського футзального клубу «Ураган» Федір Пилипів.

Довідка.

13 січня 2009 вівторок

Польща (U-21) — Україна (U-21) - 1:2

Польща (національна) — Україна (національна) - 4:6

15 січня 2009 четвер

Польща (U-21) — Україна (U-21) - 1:3

Польща (національна) — Україна (національна) - 1:5

За інформацією www.shakhtar5x5.dn.ua, www.futsal.com.ua.

old_editor, 19.01.2009 17:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини