Яценюк везе в Україну справжнього Санта Клауса

Кожен політик бачить вихід із кризи для України по-різному. Але дальше розмов діло не йде. І поки політики сперечаються, що ж би такого зробити, щоб ситуацію в країні покращити, екс-спікер Верховної Ради Арсеній Яценюк вирішив діяти. І допомогти і собі, і людям.

Після того як пан Яценюк втратив посаду спікера Верховної Ради, і перед тим, як сформувати свою власну політичну силу, він вирішив попросити допомоги і успіху у задуманих справах у… Санта Клауса. Разом з ним загадати бажання можуть і пересічні українці.

Принаймні на запрошення Фонду «Open Ukraine», який курує екс-спікер в Україну приїжджає справжній Санта Клаус ( Joulupukki) з Лапландії.

Фонд «Open Ukraine» дарує зустріч із Сантою 20 грудня 2008 року на Майдані Незалежності в Києві та запрошує всіх засвітити разом новорічні вогні головної ялинки України.

Також Санта Клаус відвідає київські інтернати та подарує новорічні дарунки, і візьме участь у благодійному вечорі, організованому Фондом Open Ukraine. На зібрані кошти фонд закупить аудіокниги для товариств незрячих України.

old_editor, 12.12.2008 17:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини