Регіонали апелюватимуть до народу Або вибори не загорами

Перший заступник лідера фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявляє, що терміни створення парламентської коаліції були порушені, тому Президент України Віктор Ющенко має право розпустити Верховну Раду України.

В коментарі журналістам Олександр Єфремов зауважив, що, згідно з Конституцією, коаліція мала бути створена протягом одного місяця, але це не було зроблено, і тому у Президента залишається право щодо розпуску ВР, яким він може скористатися.

При цьому депутат підкреслив, що на сьогоднішній день немає підстав говорити про те, що та команда, яка винна в кризі, зможе витягнути нашу країну з цього стану.

В разі погіршення економічної та політичної ситуації та невжиття адекватних заходів з боку влади, фракція Партії регіонів звертатиметься за допомогою до громадян України, сказав пан Єфремов.

«Якщо одні керівники приросли до своїх крісел настільки, що їх не можна звідти відірвати, а інший керівник, який зобов’язаний діяти і не діє, а у опозиції немає повноважень, щоб діяти, то єдиною дією залишається апелювати до українського народу, щоб він робив адекватні дії по наведенню порядку», — сказав представник Партії регіонів.

УНІАН

old_editor, 11.12.2008 17:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини