В Івано-Франківську знову сесія… «антикризова»

Сьогодні в Івано-Франківську відбувається позачергова «антикризова» сесія міської ради.

Кілька днів перед нею відбувся спеціальний круглий стіл, учасники якого внесли ряд пропозицій щодо антикризових заходів у місті. Захід організувала Івано-Франківська обласна організація Єдиного Центру.

Пропозиції Єдиного Центру стосуються підтримки суб’єктів господарювання, покращення регуляторного клімату, підтримки ініціатив мешканців міста та роботи з органами влади вищого рівня.

Також Єдиний Центр пропонує утворити в Івано-Франківську під керівництвом міського голови антикризову групу, яка буде збиратися для розгляду поточних питань та моніторингу виконання антикризових заходів не рідше як один

раз на місяць.

До того ж нині на «антикризовій» сесії мали би розглядати питання присвячені нормативно-грошовій оцінці землі.

Як відомо, керівники великих підприємств міста, а також будівельні компанії говорять про те, що вони не можуть платити такі великі суми за оренду земельних ділянок, особливо, в умовах кризи. І просять, аби чиновники дозволили їм платити по-старому до весни наступного року.

Натомість депутати, зокрема ті, що входять до бюджетного комітету говорять про те, що нова нормативно-грошова оцінка земель — це «рятувальна соломинка» для бюджету міста.

Чи буде прийнято якесь компромісне рішення наразі не відомо.

old_editor, 11.12.2008 16:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини