Івано-Франківська влада втратила котельню



30 вересня 2008 року відбулося засідання Вищого Господарського Суду України. На ньому розглядалася касаційна скарга ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» про визнання недійсними попередніх рішень Суду щодо власності котельні на вулиці Індустріальній в Івано-Франківську. Суд відмовив підприємству у задоволенні скарги. Таким чином було ще раз підтверджено, що ВАТ «Прикарпаттяобленерго» є єдиним законним власником котельні.

Отож районна котельня на вулиці Індустріальній є власністю ВАТ «Прикарпаттяобленерго». Згідно рішення Сесії Івано-Франківської міської ради від 29 серпня 2008 року котельню з тепловими мережами має бути передано в оренду ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» за символічну плату 2,5 грн.

Довідка

Ще у 2002 році передачу місту котельні за результатами судових розглядів остаточно було визнано незаконною, тому майно підлягало поверненню у власність "ВАТ «Прикарпаттяобленерго». Однак ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» не поспішало виконувати рішення. Зважаючи на це, у 2005 році ВАТ “Прикарпаттяобленерго” було змушене звернутися до суду з позовом про повернення майна. Позов було задоволено. А коли добігав до завершення термін примусового виконання рішення, товариство вжило заходів з повернення майна, які передбачені законодавством.
old_editor, 01.10.2008 23:58



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини