До кінця 2009 року всі шкільні бібліотеки Івано-Франківська будуть комп’ютеризовані

На зустрічі міського голови з директорами шкіл Івано-Франківська начальник управління освіти і науки МВК Михайло Верес наголосив, що до кінця наступного року всі шкільні бібліотеки міста будуть комп’ютеризовані. Про це повідомив власкор ZAXID.NET в Івано-Франківську.

За словами Михайла Вереса, всі шкільні бібліотеки «загнані» у найменші приміщення шкіл із невеликими читальними залами. На думку головного освітянина, комп’ютеризація шкільних бібліотек є нагальною проблемою для вчителів, як і поповнення бібліотечних фондів.

Нині, переконаний начальник управління освіти, директори шкіл повинні подавати перелік літератури, необхідний для викладачів та учнів. До цього переліку повинні увійти і методичні видання. Наразі, за словами Вереса, кожна школа отримує біля 20 методичних видань, в тому числі - методичну пресу та літературу. Проте, головне завдання, яке ставить перед собою управління освіти і науки МВК - зробити шкільну бібліотеку головним кабінетом в школі.

Наразі всі школи міста мають комп’ютерні класи. Підключення до Інтернету та створення міжшкільної мережі - у намірах місцевої влади на наступний рік.
old_editor, 01.10.2008 14:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини