В Івано-Франківську спробують встановити новий рекорд Гіннеса



В Івано-Франківську відбудеться спроба встановити новий рекорд Гіннеса. Це може статися на 12 Міжнародному Кубку "Вечірній Івано-Франківськ" та Чемпіонаті України зі спортивної ходьби, який відкриється 3 жовтня в обласному центрі. Про це заявив голова комітету фізкультури і спорту МВК Віталій Матешко. За його словами, вся надія на Мирослава Федорчака - івано-франківця, який встановив діючий рекорд Гіннеса. Це віджимання на одній руці 40 разів за хвилину.

Про це повідомив власкор "ZAXID.NET" в Івано-Франківську. Загалом на Чемпіонат України очікують близько 200 спортсменів з 6 країн світу. Урочисте відкриття 12 Міжнародного Кубку "Вечірній Івано-Франківськ" та Чемпіонату України зі спортивної ходьби відбудеться 3 жовтня в обласній філармонії. Змагання розпочнуться 4 жовтня і триватимуть 2 дні. З 8-ї до 16-ї години буде перекритий рух тролейбусів на вул. Академіка Сахарова та Мельника через те, що на них буде діяти двокілометрова дистанція для спортсменів зі спортивної ходьби.

Також в Івано-Франківську на Міжнародних змаганнях очікують Олексія Шелеста, Віру Зозулю, Сергія Будза та інших учасників Олімпійських ігор в Пекіні.
old_editor, 01.10.2008 03:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини