11 і 18 жовтня в Івано-Франківську працюватимуть осінні ярмарки

«Золота осінь-2008» цього року буде організована за п'ятьма адресами: вул. Хоткевича, В.Стуса, Дорошенка (біля школи №2), Галицькій та у Крихівцях (біля школи).

Головна мета ярмарків – реалізація якісної сільськогосподарської продукції за доступною ціною. За словами нач Головного управління агропромислового розвитку ОДА Миколи Сухолиткого, серед головних проблем в області «…залишається не завершений посів озимої та не повністю зібрана картопля через погодні умови». Проте, ярмарок, каже Сухолоткий, потрібно провести так, щоб прикарпатці, а головне ті, які втратили свою городину під час повені, змогли заготувати запаси овочів, фруктів, борошна, меду та грибів на зиму.

Зважаючи на те, що традиційними відвідувачами ярмарків є малозабезпечені верстви населення, організатори намагатимуться реалізувати продукцію за ціною, яка буде меншою, аніж ринкова. Ярмарки відбудуться за принципом, щоб і покупцю і продавцю ярмаркувати було вигідно. У продавців сільгосппродукції вимагатимуть лише накладну та документ, що підтверджує якість продукції. Жодних податкових та ринкових стягнень для учасників ярмарку не передбачається, — повідомляє офіційний сайт Івано-Франківська.

Не виключно, що за бажанням іванофранківців, осінній ярмарок проведуть ще й 25 жовтня.
old_editor, 29.09.2008 17:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини