Експерт переконаний, що ПР і БЮТ створять коаліцію в п'ятницю

Народ готовий до коаліції Партії регіонів і БЮТ і її створять уже в п'ятницю, 3 жовтня. Як передає кореспондент УРА-Информ, про це заявив директор соціологічної компанії «Юкрейниан социолоджи сервіс» Олександр Вишняк, у понеділок, 29 вересня, під час круглого стола в Києві.

«Я думаю, що в п'ятницю коаліція буде створена, оскільки БЮТ і ПР не хочуть перевиборів. Тим більше, що соціологічні дані говорять: народ готовий до такої коаліції. БЮТ втратить не більше 2-3 %, а у ПР взагалі не буде втрат в електоральному плані»,– заявив Вишняк. Він впевнений, що БЮТ і ПР швидко знайдуть компроміс по таких позиціях, як мова й НАТО.

«Зараз переговори йдуть на предмет спірних питань: хто одержить керівництво в «Нафтогазі» і міністерстві внутрішніх справ. По інших позиціях компроміси знайдені», – заявив Вишняк.

Він також переконаний, що дострокових виборів не буде, оскільки цього не хочуть основні політичні гравці.

Як повідомляло УРА-Информ, Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вважає, що одночасні парламентські й президентські вибори стануть єдиним виходом із кризи влади в Україні, якщо демократичну коаліцію у Верховній Раді не вдасться відновити.

old_editor, 29.09.2008 20:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини