Олександр Турчинов направив Президенту лист щодо незадовільної роботи губернаторів 6 областей

Перший віце-прем‘єр-міністр України Олександр Турчинов направив Президенту лист щодо незадовільної роботи губернаторів 6 областей з ліквідації наслідків повені. Про це він сказав під час інтерв‘ю в ефірі «5 каналу».

За словами Олександра Турчинова, існує багато недоліків у ліквідації наслідків повені. Серед основних він назвав: повільне відновлення комунальної інфраструктури, проблеми з будівництвом для людей, які втратили своє житло та проблеми з виплатами компенсацій. «Незважаючи на те, що Уряд перерахував всі гроші до копійки, в деяких районах не виплатили повні суми компенсацій», – зауважив Перший віце-прем‘єр-міністр.

Саме тому, на думку Олександра Турчинова, відмова губернаторів постраждалих областей приїхати на засідання координаційного штабу з ліквідації повені є свідченням нехтування своїх обов‘язків і відповідальності перед людьми, які живуть в постраждалих регіонах. «Я дав дуже короткий час на виправлення ситуації – від тижня до двох – по різним позиціям, за підсумками їх роботи ми приймемо рішення», - сказав Олександр Турчинов. Якщо ситуація не буде виправлена, Перший віце-прем‘єр-міністр пообіцяв внести на розгляд Уряду відповідну постанову з винесення Президенту пропозиції звільнити цих керівників, — повідомляє прес-служба Першого віце-прем'єра.
old_editor, 24.09.2008 16:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини